Kiadó apartmanok télen-nyáron!

 Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-4848-186                                                                                

Valljuk be, a tél nem feltétlenül az utazás időszaka. Persze, ilyenkor is akadnak olyanok, akik vízparti vakációra adják a fejüket, ám a hidegebb hónapokban a melegebb éghajlatú helyek szerepelnek előkelő helyen a legnépszerűbb desztinációk listáján. A Balaton és a Tisza-tó valószínűleg nem kerülne említésre ebben a körben, pedig rengeteg izgalmas program vár hazánk legnagyobb vízközeli nyaralóhelyein, arról nem is beszélve, hogy egy új környezetben „bekuckózni” a párunkkal, szeretteinkkel már önmagában üdítő újdonságként, feltöltődésként hat majd.

Aligha tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a Balatonról mindenkinek a meleg, napos idő, a strandolás, a napozás, a vízibiciklizés és megannyi nyári program jut eszébe. Ha nincs legalább 20-25 fok, akkor nem is lehet semmilyen programot csinálni a „magyar tenger” partján? Dehogynem! Hűvösebb időben is megannyi remek lehetőség közül választhatunk, amelyek minden korosztály igényeit kielégítik.

 

Neked mi jut eszedbe a Balatonról? Alighanem a strandolás, a vízibiciklizés vagy éppen a napozás. Nem csoda, hiszen Közép-Európa legnagyobb tavának partján általában ezen elfoglaltságoknak hódolnak a nyaralók. Májusban és június elején azonban még nem mindig olyan meleg a tó vize, hogy jól essen bemerészkedni egy gyors csobbanásra vagy fejest ugrani a vízibicikliről, így érdemes más alternatívák után nézni – mi pedig tudunk ajánlani néhányat!

A Tisza-tó hazánk egyik népszerű nyaralóhelye, popularitása és presztízse mégis messze eltörpül a Balatoné mellett, annak ellenére, hogy homokos strandok, változatos sportprogramok, remek éttermek, zegzugos holtágak és elképesztően változatos élővilág várja az itt vakációzókat. Lássunk néhány példát ezekre!

Unod már a hagyományos, „egyhelybenülős” nyaralásokat, az ugyanolyan szállodai szobákat, a passzív pihenést? Szeretnéd bejárni hazánk és a többi európai ország legeldugottabb és legszebb tájait? A Jóvakáció kínálatába újonnan bekerülő Adria Matrix ALL-IN 670 SL lakóautóval most mindezt megteheted, ráadásul a családod vagy barátaid társaságában!

Az elmúlt két nyár korlátozásai után, most végre újra külföldön nyaralnál, ráadásul a világ egyik legszebb szigetén? A lenyűgöző természeti kincsekben bővelkedő Tenerife biztosan nem okoz majd csalódást!