Kiadó apartmanok télen-nyáron!

 Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-4848-186                                                                                

Neked mi jut eszedbe a Balatonról? Alighanem a strandolás, a vízibiciklizés vagy éppen a napozás. Nem csoda, hiszen Közép-Európa legnagyobb tavának partján általában ezen elfoglaltságoknak hódolnak a nyaralók. Májusban és június elején azonban még nem mindig olyan meleg a tó vize, hogy jól essen bemerészkedni egy gyors csobbanásra vagy fejest ugrani a vízibicikliről, így érdemes más alternatívák után nézni – mi pedig tudunk ajánlani néhányat!

A Tisza-tó hazánk egyik népszerű nyaralóhelye, popularitása és presztízse mégis messze eltörpül a Balatoné mellett, annak ellenére, hogy homokos strandok, változatos sportprogramok, remek éttermek, zegzugos holtágak és elképesztően változatos élővilág várja az itt vakációzókat. Lássunk néhány példát ezekre!

Unod már a hagyományos, „egyhelybenülős” nyaralásokat, az ugyanolyan szállodai szobákat, a passzív pihenést? Szeretnéd bejárni hazánk és a többi európai ország legeldugottabb és legszebb tájait? A Jóvakáció kínálatába újonnan bekerülő Adria Matrix ALL-IN 670 SL lakóautóval most mindezt megteheted, ráadásul a családod vagy barátaid társaságában!

Új autót keresel, esetleg megválnál a régitől, de még nem vagy teljesen biztos a dolgodban? Ez esetben érdemes lehet szakértő segítséget kérni, hogy meg tudd hozni a lehető legjobb döntést. A Bécsi Autópark kínálatában található prémium minőségű gépjárművek biztosan nem okoznak majd csalódást, nem véletlen, hogy minden járműre 12 hónap garanciát vállalunk! Sportautót, városi kompaktot vagy családi csillagrombolót keresel? A Bécsi Autóparkban mindet megtalálod!

Az elmúlt két nyár korlátozásai után, most végre újra külföldön nyaralnál, ráadásul a világ egyik legszebb szigetén? A lenyűgöző természeti kincsekben bővelkedő Tenerife biztosan nem okoz majd csalódást!