Kiadó apartmanok télen-nyáron!

 Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-4848-186                                                                                

Általános Szerződési Feltételek

 

  1. Foglalás:

AZ ÁSZF elválaszthatatlan részét képezi a Házirend, melyet itt az oldalunkon talál meg a honlap alján. Az ÁSZF elfogadása a Házirend elfogadását és annak betartását jelenti, ezért kérem, hogy a Házirendet is olvassa át figyelmesen, a végleges szállásfoglalás előtt!

 

I.1. A foglalási szándék leadásával automatikusan elfogadásra kerül az általános szerződési feltételek.

 

I.2. Az apartman maximum 4 +2 fő részére vehető igénybe.

 

I.3. A foglalási minimum: 06.01-től 08.31-ig minimum 3 éj, egyéb időszakban minimum 2 éj.

 

I.3. Az árak forintban és éjszakánként értendőek, mely az apartmanra, és a hozzá tartozó 2 db parkolóhelyre vonatkozik.

 

I.4. Az áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 450 Ft / fő / éj

 ( 18 éven felülieknek)

( Magyarországi szálláshelyek esetében 2020.12.31-ig a koronavírus járványra való tekintettel nem kell az idegenforgalmi adót megfizetni, külön Kormányrendelet alapján.)

 

I.5. Foglalása akkor válik véglegessé, amennyiben a visszaigazoló e-mailben feltüntetett bankszámlaszámra beérkezett az előleg, mely a teljes fizetendő összeg 30%-a.

 

I.6. Fizetési módok: átutalás/ banki befizetés. Ebben az esetben kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel a foglalási nevet és az érkezés, illetve távozás napját. Külön kérés esetén készpénzben is lehetséges a foglalót fizetni, ebben az esetben kérem, hogy küldjön e-mailt az info@jovakacio.hu e-mail címre. A helyszínen bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.

I.7. A foglaló befizetését követően, a fennmaradó összegnek legkésőbb a szállás átvétele előtti napon kell megjelennie a visszaigazoló e-mailben megjelölt bankszámlaszámon. A megjegyzés rovatban kérjük itt is tüntesse fel a foglalási nevet, valamint az érkezés és távozás napját. A helyszínen bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.

 

I.8. Amennyiben mégsem tud a lefoglalt időpontban eljönni, úgy van lehetősége a szállás foglalását más személyre átruházni.

 

  1. Bejelentkezés / kijelentkezés:

II.1. A szállás elfoglalása 14h-tól lehetséges. A kulcs a helyszínen bármikor felvehető a kulcs-széfből, így részünkről a késő esti vagy éjszakai érkezés sem akadály.

 

II.2. Standard kijelentkezés: 10h-ig lehetséges. Ettől eltérő igényét kérjük előre jelezni szíveskedjék, és ezt felár illetve szabad hely függvényében tudjuk biztosítani. Későbbi kijelentkezés esetén 1500 Ft fizetendő minden megkezdett óra után.

 

 

  • Lemondási feltételek:

lemondási szándékát csak írásban (e-mailben, sms-ben) tudjuk elfogadni még akkor is, ha erről telefonon értesített minket. Az utazást megelőző 15 naptári napon belüli lemondás esetén a foglaló a szállásadót illeti meg. Amennyiben mégis 15 naptári napon belül mondaná le a szálláshely foglalását, akkor az utazás átruházható más személyre.

 

  1. Szállás visszamondása: ha valamilyen okból kifolyólag ( kivéve a szállásadó hibájából adódóan), az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

 

  1. A szállásadó megtartja a jogot magának, hogy bármikor, indoklás nélkül megtagadja a szolgáltatást, szállás kiadását bárki felé.

 

  1. Károkozás: Az apartman külső és belső felszereltsége és annak minden tartozéka a Szállásadó kizárólagos tulajdona. Annak/azoknak eltulajdonítása, bármi nemű megrongálása automatikus jogi lépéseket, kártérítést von maga után.

 

  • A szálláshely használata: A helyszínen tilos házibulit rendezni, hangoskodni, és a szomszédok nyugalmát zavaró tevékenységet űzni, valamint házi kedvencét az udvaron belül szabadon engedni!

 

A szálláshelyet, annak teljes felszerelésével, udvarrészével, parkolójával együtt, minden Vendég saját felelősségére használhatja!

A szállásadó fenntartja a jogot az ÁSZF megváltoztatására, bármikor, előzetes bejelentés nélkül.

 

2020.08.01.